Professionel rengøringsservice

Hober nullermændene sig, op i hjørnerne, og har du ikke tiden til, at få dem smidt på porten?

Mirando tager hånd om problemet, og tager gerne alt anden skidt med på vejen.

Vi skaber præsentable omgivelser både i dit private hjem og i virksomheder. Med Mirandos rengøringsservice, kan du få gjort rent præcis, når det passer dig. Til fast lav pris kommer vi forbi din private eller din virksomheds adresse, alle ugens dage i tidsrummet fra kl. 8 til 18.

Rengøringsservice i ren og skær kvalitet

Som virksomhed er fremtoning afgørende for din forretning. Fremstår lokalerne ikke præsentable, når du eksempelvis har kunder eller samarbejdspartnere på besøg, så vil de måske nok mene, at det vidner om uprofessionelisme, dårlig økonomi eller blot sjusk. Vi løser alle typer af erhvervsrengøring, så du kan føle stolthed og glæde over din virksomhed, og de fysiske omgivelser, der omgiver den. Mirando tilbyder også weekend services, så du kan møde op mandag morgen til skinnende lokaler fyldt med en behagelig og sund atmosfære, til glæde for dig og dine medarbejdere.

Privat rengøring er en tillidssag

Nyd et rent hjem, mens du er hjemme. Mirando tager sig gerne af rengøringen i dit private hjem, både mens du er på job eller når du har fri. Få mere energi og overskud til familien – lad os rengøre alle flader i dit hjem.

For os, er privat rengøring et spørgsmål om tillid. Når du overlader dit hjem til os, så skal det være med en følelelse af tryghed og god mavefornemmelse. Vi passer på dit hjem og dine ting, som var de vores egne. Skulle uheldet være ude, så er alle vore medarbejdere heldigvis godt forsikret.

Regelmæssig rengøring i hjemmet, øger sundhed og forbedre indeklimaet, til stor glæde for dig og din familie. Lad Mirando være din nye rengøringspartner på kortere eller længere sigt. Vi står klar til at løse netop din opgave.

Rengørings-helten rykker ind

Mirando er hverdagshelten, der giver dig mulighed for at beskæftige dig med andre og sjovere ting end huslige gøremål.
Vi samler på tilfredse kunder, og yder altid kompetent service, bygget på stor erfaring og et højt kvalitetsniveau. Kontakt Mirando vedrørende dine mere eller mindre akutte opgave, og stil gerne krav til vores udførte arbejde.

Vi har altid alle remedier med, der skal til, for at løse opgaven. Herunder; Støvsuger, affaldsposer, handsker, klude, rengøringsartikler m.v. Alt vores udstyr er ergonomisk, og lever op til alle gense krav på området.

Mirando tager gerne hånd om meget andet end rengøring. Vi påtager os også en række andre serviceopgaver, alle løst med stor rutine og erfaring. Som tilvalg af andre services, tilbyder vi blandt andet:

  • Haveservice
  • Vinduespudsning
  • Malerservice
  • Indkøb
  • Tøjvask
  • Strygning
  • Madlavning
  • Besøgsven

Vores services er alle fradragsberettiget, og vi tager os kun betalt for den reelle tid, vi gør rent. Der gemmer sig derved ingen overraskende kørselstillæg eller lignende på fakturaer fra Mirando.

Kontakt vores kundeteam, fortæl os, hvornår og hvilken rengøringsplan, du har i tankerne.

mirando processen trin for trin

Vores servicestruktur er bygget op om dig i centrum.

Rengøringsservice skal i vores optik, foregå så nemt og automatisk som muligt, så du bliver mødt af et rent hjem – helt uden bøvl og besvær. Med mirandos servicestruktur, fungerer alle detaljer omkring selve rengøringen, stort set af sig selv, og du skal derfor kun tage kontakt, hvis du oplever problemer.

Hvad er fordelene ved mirandos servicestruktur?
Du slipper for at skulle betale efter hvert besøg, vi trækker selv beløbet for antallet af enheder, som du har ønsket og fået udført. Vi tager os også gerne af rengøringen, selv når du ikke er hjemme. Overlad trygt en nøgle til dit hjem, så behøver du ikke selv at være tilstede.

Vi medbringer selv alt det udstyr og de remedier, som er nødvendige for at leverer et professionelt skinnende resultat, og tager dem selvfølgelig med os igen, når vi forlader adressen.

Ønsker du noget ændret? Måske du snart skal på ferie, har brug for ekstra rengøring eller blot ønsker et andet tidspunkt for rengøringen. Du logger nemt ind på mirando.dk og anmoder om ændringerne – så nemt er det!

Vores services er tilgængelige, professionelle og til en yderst attraktiv pris. Rengøringen af dit hjem, vil nærmest gå helt ubemærket hen – selvfølgelig lige på nær resultatet.

1. Vælg antal enheder og interval for besøg

Du vurderer selv arbejdets omfang, og hvor ofte du ønsker at få gjort rent. Du kan altid justere i antallet af enheder, og hvor ofte du ønsker rengøringen udført.

2. Opret nemt en gratis konto

Opret dig som bruger hos mirando og book rengøring. Du kan logge ind og se en oversigt over kommende rengøringsaftaler, tidligere fakturaer. ændre antallet af enheder m.m.

Lav pris, høj kvalitet

I vores priser er alt inkluderet, og derfor bliver du ikke overrasket, når du modtager en faktura fra os - du kender prisen på forhånd! Vi medbringer selv det rette ergonomisk udstyr og andre nødvendige remedier. Inkluderet i prisen er ligeledes udgifter til tilsyn, forsikringer og alle sociale omkostninger.

Hvor mange enheder ønsker du?

450,-

for 2 enheder

inkl. moms.

Hvor mange enheder ønsker du?

Nedenstående priser forudsætter bestilling af minimum to enheder á 45 min. idet vi ikke tager betaling for kørsel, men kun den effektive rengøringstid.

Kontakt mirando i dag

Vi tilbyder privat rengøring i hele Danmark. Du kan både bestille hjælp til en enkeltstående rengøringsopgave eller aftale et fast og tilbagevendende rengøringsbesøg.
Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål vedrørende vores rengøringsservices.

Navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Gentag email adresse*
Adresse*
Postnr.*
By*
Evt. besked