Professionel rengøringsservice

Hober nullermændene sig op i hjørnerne, og har du ikke tiden til at få dem smidt på porten?

mirando tager hånd om støvproblemet, og tager gerne alt andet skidt med på vejen.

Vi skaber præsentable omgivelser i private hjem, som betyder, at du kan smide støvkosten og slappe af. Med mirandos rengøringsservice, kan du komme hjem til et rent hjem, eller være hjemme imens vi tager hånd om dit hjem. Vores priser er faste og altid lave. Du ved altid, hvad rengøringen ender med at koste dig, så du får ingen ubehagelige overraskelser hos os.
Husk, at alle rengøringsydelser er servicefradragsberettiget, og kan angives i rubrik 461 på din årsopgørelse hos Skat .

Rengøringsservice i ren og skær kvalitet

mirandos services, placerer dig i centrum, og automatiserer alle processerne rundt om selve rengøringen. Det er derfor nemt at bestille rengøring online og definerer det ønskede rengøringsomfang, og hvor ofte du har brug for at få gjort rent.

Når du har bestilt din rengøring, vil du pr. e-mail modtage et tidspunkt og dato for rengøring (ønskes denne ændret, skal du blot kontakte os). Når rengøringen er afsluttet, trækkes betalingen for den tid, du ønskede, på det indtastede betalingskort, og du modtager en faktura pr. e-mail. Har du valgt tilbagevendende rengøringsbesøg, så kan du fra gang til gang ændre omfanget eller tidsintervallet imellem besøgende ved at logge ind på din profil, og angive dine ønsker.

Vi medbringer altid alle de rette remedier, der skal til for at løse opgaven, herunder; Støvsuger, affaldsposer, handsker, klude, rengøringsartikler m.v. Alt vores udstyr er ergonomisk, og lever op til alle gense krav på området.

Privat rengøring er en tillidssag

Nyd et rent hjem, mens du er hjemme. mirando tager sig gerne af rengøringen i dit private hjem, både mens du er på job eller når du har fri. Få mere energi og overskud til familien – lad os rengøre alle overflader i dit hjem.

For os, er privat rengøring et spørgsmål om tillid. Når du overlader dit hjem til os, så skal det være med en følelses af tryghed og en god mavefornemmelse. Vi passer på dit hjem og dine ting, som var de vores egne. Skulle uheldet være ude, så er alle vores medarbejdere heldigvis godt forsikret.

Regelmæssig rengøring i hjemmet, øger sundhed og forbedre indeklimaet, til stor glæde for dig og din familie. Lad mirando være din nye rengøringspartner på enten kortere eller længere sigt. Vi står klar til at løse netop din opgave.

Rengørings-helten rykker ind

mirando er hverdagshelten, der giver dig mulighed for at beskæftige dig med andre og sjovere ting end huslige gøremål.
Vi samler på tilfredse kunder, og yder altid kompetent service, bygget på stor erfaring og et højt kvalitetsniveau. Kontakt mirando vedrørende dine mere eller mindre akutte opgave, og stil gerne krav til vores udførte arbejde eller bestil rengøring online her på siden.

Vores services er fradragsberettiget, og vi tager os kun betalt for den reelle tid, vi gør rent. Der gemmer sig derved ingen overraskende kørselstillæg eller lignende på fakturaerne fra mirando.

Bestil din rengøring online eller kontakt os på telefon: 70 30 76 78 eller på e-mail: service@mirando.dk

mirando processen trin for trin

Vores servicestruktur er bygget op om dig i centrum.

Rengøringsservice skal i vores optik, foregå så nemt og automatisk som muligt, så du bliver mødt af et rent hjem – helt uden bøvl og besvær. Med mirandos servicestruktur, fungerer alle detaljer omkring selve rengøringen, stort set af sig selv, og du skal derfor kun tage kontakt, hvis du oplever problemer.

Hvad er fordelene ved mirandos servicestruktur?
Du slipper for at skulle betale efter hvert besøg, vi trækker selv beløbet for antallet af enheder, som du har ønsket og fået udført. Vi tager os også gerne af rengøringen, selv når du ikke er hjemme. Overlad trygt en nøgle til dit hjem, så behøver du ikke selv at være tilstede.

Vi medbringer selv alt det udstyr og de remedier, som er nødvendige for at leverer et professionelt skinnende resultat, og tager dem selvfølgelig med os igen, når vi forlader adressen.

Ønsker du noget ændret? Måske du snart skal på ferie, har brug for ekstra rengøring eller blot ønsker et andet tidspunkt for rengøringen. Du logger nemt ind på mirando.dk og anmoder om ændringerne – så nemt er det!

Vores services er tilgængelige, professionelle og til en yderst attraktiv pris. Rengøringen af dit hjem, vil nærmest gå helt ubemærket hen – selvfølgelig lige på nær resultatet.

1. Vælg antal enheder og interval for besøg

Du vurderer selv arbejdets omfang, og hvor ofte du ønsker at få gjort rent. Du kan altid justere i antallet af enheder, og hvor ofte du ønsker rengøringen udført.

2. Opret nemt en gratis konto

Opret dig som bruger hos mirando og book rengøring. Du kan logge ind og se en oversigt over kommende rengøringsaftaler, tidligere fakturaer. ændre antallet af enheder m.m.

3. Modtag tid og dato for rengøring

Efter du har oprettet en konto, og valgt den ønskede rengøring, vil du modtage en e-mail med tid og dato for udførsel af rengøringen. Passer tidspunktet dig dårligt, så kan dette ændres.

4. Først efter endt service hæves betalingen

Ved oprettelse af konto udfylder du dine betalings oplysninger, der vil dog først/kun blive trukket betaling efter endt rengøring. Faktura vil automatisk blive sendt til dig pr. e-mail.

Lav pris, høj kvalitet

Nedenstående priser forudsætter bestilling af minimum to enheder á 45 min. idet vi ikke tager betaling for kørsel, men kun den effektive rengøringstid.

450,-

for 2 enheder

inkl. moms.

Hvor mange enheder ønsker du?

I vores priser er alt inkluderet, og derfor bliver du ikke overrasket, når du modtager en faktura fra os - du kender prisen på forhånd! Vi medbringer selv det rette ergonomisk udstyr og andre nødvendige remedier. Inkluderet i prisen er ligeledes udgifter til tilsyn, forsikringer og alle sociale omkostninger.

Kontakt mirando i dag

Vi tilbyder privat rengøring i hele Danmark. Du kan både bestille hjælp til en enkeltstående rengøringsopgave eller aftale et fast og tilbagevendende rengøringsbesøg.
Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål vedrørende vores rengøringsservices.

Navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Gentag email adresse*
Adresse*
Postnr.*
By*
Evt. besked