70 30 76 78
– rengøring på timebasis til lavpris

Om Mirando

mirando har til formål at yde en god, sober service og kvalitet, uden at det behøver at koste en formue. Vi vil være tætte på vores kunder og udelukkende tilbyde lokale medarbejdere, som kender lokalområdet og dets udvikling.
mirando benytter ikke sort og illegal arbejdskraft – alle ansatte har kontrakt, er forsikret og får deres løn via lønbureau.
mirando har hovedkontor i Kolding, hvor alt det administrative foregår, og tilbyder vores services i hele landet, hvor kvalitetskontrol og styring varetages af lokale ledere.
mirando ligger energi i glade og tilfredse medarbejdere, som betyder engagement i hverdagen – det gavner os alle, og giver glade, tilfredse kunder.

Vores filisofi

Du er ikke til for os – vi ER til for dig!

Derfor vil du også kun møde professionelle og engagerede medarbejdere, som sætter en ære i det arbejde, de udfører, og de vil altid yde en god og sober service med dig i fokus.
Hos mirando er du kunde fordi du har lyst til samarbejdet, hvor professionel service og kvalitet er en selvfølge – og hvor du heller ikke er bundet op på uigennemskuelige kontrakter med vanvittige opsigelsesvarsler.
Uden dikkedarer, får du den kvalitetsrengøring du ønsker – og kvalitet behøver ikke koste en herregård.
Om Mirando